Karriär

Host Mobility anställer personer som är engagerade, intresserade och drivna. Företaget präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Vi vill ha lagspelare som gillar att vinna tillsammans! Låter det spännande?

Host Mobility är inne i en tillväxtfas och söker följande:

Elektronikingenjör

Host Mobility söker en hårdvaruutvecklare med stort intresse för teknik och viljan att vara med i hela kedjan i produktutvecklingen, från idé till volymleveranser.

Läs mer om tjänsten.

Examensarbete

Vi söker en examensarbetare inom området redundant datalagringsteknik för molnbaserade databaser. Är du intresserad av området och vill bygga ett examensarbete kring detta så ta kontakt med Fredrik karlsson.

Praktikplatser

Host Mobility har under de senaste 5 åren erbjudit praktikplatser för elever från KY eller liknande utbildningar för elektronik och data. Målsättningen från vår sida är att erbjuda praktikplatser där man som praktikant får vara del i ett skarpt utvecklingsprojekt där uppgifternas storlek beror på kunskap, intresse och engagemang. Vi har även haft praktikplatser för elever från KY inom ekonomi och redovisning. Intresserad av en praktikplats? Kontakta Fredrik Karlsson.